FC Zwolle spelers bezoeken onderwijscentrum De Twijn

Zwolle – Deze hele week staat voor FC Zwolle in het teken van de gehandicaptensport. Dinsdagmiddag 5 april hebben in dit kader FC Zwolle spelers namens FC Zwolle United, de maatschappelijke tak van FC Zwolle, een bezoek gebracht aan De Twijn.

05-04-2011_fc_zwolle_spelers_voetbalclinik_de_twijn__1.jpg

De Twijn is een onderwijscentrum voor leerlingen in de leeftijd van 4 – 19 jaar, met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. Samen met je helden voetballen is toch het mooiste wat er is. De deelnemende leerlingen genoten dan ook zeer en waren bijzonder fanatiek in hun wedstrijdjes tegen Saïd Bakkati, Bram van Polen en Diederik Boer. Het was voor beide partijen genieten geblazen in de sportzaal van het onderwijscentrum. Donderdag 7 april a.s. zullen enkele spelers van FC Zwolle een bezoek brengen aan WRZV De Boog, een zaalvoetbalorganisatie voor spelers/speelsters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

05-04-2011_fc_zwolle_spelers_voetbalclinik_de_twijn__2.jpg

05-04-2011_fc_zwolle_spelers_voetbalclinik_de_twijn__3.jpg

05-04-2011_fc_zwolle_spelers_voetbalclinik_de_twijn__4.jpg

Daarnaast staat ook de wedstrijd FC Zwolle – Helmond Sport van vrijdag 8 april aanstaande in het teken vn de gehandicaptensport. De wedstrijd begint om 18.45 uur. Vooraf zal er om 17.15 uur een voorwedstrijd gespeeld worden tussen de gehandicaptenteams De Swolse Kids en De Bengels Zwolle. Tijdens de rust van de hoofdwedstrijd zullen er door de g-voetballers penalty’s worden genomen. Voor deze wedstrijd heeft FC Zwolle enkele honderden toegangskaarten voor g-sporters ter beschikking gesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)