PEC Zwolle verliest bij Feyenoord

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zaterdagavond de uitwedstrijd bij Feyenoord verloren. In stadion de Kuip werd de uitslag 0-2 voor de Rotterdammers.

feypec_14.jpg
Beeld: Eredivisie Live

Zwolle, dat speelde zonder de vaste waarden Boer, Slot, Olijve en V.d. Berg (geschorst), kon stand houden tot de rust. Tot die tijd had Feyenoord het betere van het spel en was ook veel meer aan de bal. Dat was niet opzienbarend, aangezien de Rotterdammers vier internationals in het veld hadden staan. Desalniettemin konden de Blauwvingers door goed combineren soms door de defensie van Feynoord heen breken, met een enkele kans als gevolg. Zo kwam Pluim door een goede actie voor keeper Lamprou, maar miste precisie met zijn schot. Vroeg in de tweede helft viel de 1-0 door een schot van Pelle waarbij Broerse ongelukkig het laatst de bal toucheerde. Keeper Wintjens stond op het verkeerde been en kon de bal niet meer pareren. Zwolle kwam in die periode meer aan de bal. De goedspelende Pluim kreeg een goed kans, en ook Avdic had een kans op een tegentreffer. Op een gegeven moment belandde de bal zelfs op de lat van de gastheren. In de 73e minuut raakte Aafjes een Feyenoorder in het strafschopgebied. Scheidsrechter Wiedemeijer legde de bal op de stip. Immers scoorde de 2-0. Die stand bleef op het scorebord staan. Volgende week zaterdag 18.45 uur moet PEC Zwolle thuis tegen FC Groningen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

19 gedachten over “PEC Zwolle verliest bij Feyenoord”

  1. was t maar 0-2 helaas net andersom dankzij dhr wiedemeijer
    deze uitslag was onnodig had best een puntje ingezeten op naar volgend weekend.
    oja trainer gravenbeek niet meer opstellen anders alleen met rollator

  2. Zaterdag zal de eerste overwinning van PEC Zwolle een feit zijn en daarmee het ontslag van Robert Maaskant als trainer van FC Groningen inluiden.

  3. Onzin natuurlijk, ontslag Langeler. Er wordt gewoon goed gevoetbald door PEC alleen mist de ervaring. Ik zie keer op keer goed voetbal en helaas enkele cruciale foutjes die je in de ere niet kan maken zonder afgestraft te worden.
    vd Berg geheel niet gemist in Rotterdam. Blijft imposant stadion de Kuip.
    Wel top sfeertje daar (wat waren de Rotterdammers stil zeg). Keep on singing….Forza Zwolle!!

Reacties zijn gesloten.