Zwolse City Fun Run geslaagd evenement

Zwolle – Op zondag 14 april werd de derde City Fun Run in Zwolle georganiseerd. Mede dankzij het geweldige weer was het een zeer geslaagd evenement. Ook voor het publiek was er veel vermaak. Wie wil er nu niet familie en vrienden ploeterend of op hilarische wijze over de modderobstakels zien gaan.

1.jpg 

De Zwolse binnenstad en Park de Weezenlanden waren voor de gelegenheid omgetoverd in een mooi parcours waarbij onder andere twee keer de stadsgracht genomen moest worden. Tijdens de race bleek de lage temperatuur van het water vooral voor de kinderen een echte spelbreker zodat besloten werd om voor de volwassenen het parcours aan te passen zodat uiteindelijk slechts één keer de gracht op het programma stond. Dit was een klein smetje op een verder prachtige dag waarbij er voor zowel deelnemers als toeschouwers veel te genieten viel.

2.jpg 

3.jpg 

4.jpg 

Meer foto’s na de lees verder! 

5.jpg 

6.jpg

7.jpg 

8.jpg 

9.jpg

10.jpg 

11.jpg 

12.jpg

13.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “Zwolse City Fun Run geslaagd evenement”

  1. aangezien de rij voor de gele oversteek nogal lang was, besloten een man en ik dat, aangezien we het toch niet droog zouden houden, we er gelijk maar in zouden gaan…. hij dook…. en zonk bijna…. pokke koud zeg, ik was blij dat ik halverwege de brug kon vasthouden en toch nog via de brug met de hulp van twee handen er uit kon klimmen…. mijn scheen zal nog wel een week of wat blauw blijven…. volgend jaar de 8 😀

  2. Een nieuwjaarsduik vinden we allemaal hartstikke normaal. Maar in april een stukje over de stadsgracht is niet normaal.. haha 😉

  3. @Augie, gratis reclame maken voor je bedrijf, wordt op een site die het van vrijwillegers moet hebben, niet op prijs gesteld.

Reacties zijn gesloten.