Yvette van der Aa maakt jaarprent Grafisch Atelier

Zwolle – Op vrijdag 15 november om 17.00 uur wordt in het Grafisch Atelier van cultuurwerkplaats R10 aan de Rieteweg 10 te Zwolle weer op feestelijke wijze de jaarprent uitgereikt aan donateurs. De prent werd dit jaar gemaakt door kunst- en kennismaker Yvette van der Aa. Zij maakte een poëtische zeefdruk, met de titel De stilte luistert nauw.

yvetteaa-donateursprent2013-smal.jpg 

In het Grafisch Atelier Zwolle/R10 is ook een kleine expositie te zien van ander werk van Yvette van der Aa. Zij trekt door het land met de inspirerende Verwonderwinkel en leidt het Ministerie van Verwondering, het mooiste ministerie van Nederland. Op het wereldwijdeweb wemelt het van haar filmpjes en blogs. Voor meer informatie kijkt men op de website onder haar naam. Het GrAZ is een open grafiekwerkplaats in cultuurwerkplaats R10. Vaak zijn er kunstenaars aan het werk maar iedereen kan er een workshop zeefdrukken volgen. Grafiek is kunst die gemaakt wordt in een oplage en dus betaalbaar voor iedereen. Dankzij de ondersteuning van donateurs kan deze werkplaats open blijven. Als dank daarvoor ontvangen zij jaarlijks een prent, gemaakt door een Zwolse kunstenaar.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Yvette van der Aa maakt jaarprent Grafisch Atelier”

  1. Dat begrijp ik ook niet. Ik vind het wel mooi. Maar verder snap ik het stuk niet zo goed. “Voor meer informatie kijkt men op de website onder haar naam”. Welke website? Hoe kan ik aan deze prent komen? Googlen levert me alleen oud nieuws op.

Reacties zijn gesloten.