Brand boven horecagelegenheid aan Steenstraat

Door Redactie

Zwolle – Woensdagavond laat werd de brandweer gealarmeerd voor een brand aan de Steenstraat. Door de smalle straat en het feit dat het een brand in de binnenstad betrof werd er veel materieel ingezet.

 steenstraat20140423-8.jpg

In de ruimte boven de horecagelegenheid was door nog onbekende reden brand ontstaan. De brandweer is het pand kleinschalig af gaan breken om de brand meester te worden. Ook het meubilair en het plafond werd naar buiten gebracht,om verspreiding te voorkomen. Een groot deel van de straat werd afgesloten. Een buurtbewoner wist te vertellen dat de brand waarschijnlijk veroorzaakt zou zijn door een steekvlam in de meterkast. 

HIER  de video van de beginnende brand!!

steenstraat20140423-12.jpg

steenstraat20140423-11.jpg

steenstraat20140423-5.jpg
steenstraat20140423-6.jpg
steenstraat20140423-9.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Brand boven horecagelegenheid aan Steenstraat”

  1. Zo te lezen niemand gewond geraakt. Mooi zo!

    In de ruimte boven de horecagelegenheid was door nog onbekende reden brand ontstaan

    Dat impliceert brandstichting 😉

  2. @Plantje. Weer een veel te voorbarige veronderstelling. Kortsluiting behoort eveneens tot de NOG onbekende reden. Wordt zelfs in de tekst vermeld.
    Waarom toch altijd direct aan crimineel gedrag denken?

  3. Daarom staat de smiley er ook bij. Kortsluiting kan ook een oorzaak zijn. In de tekst wordt genoemd dat het om een onbekende reden zou gaan….”reden” impliceert brandstichting “oorzaak” niet

  4. Op radio oost hadden ze een interview met iemand die daarboven nog wel aanwezig was geweest. Hij had wel een brandlucht geroken, maar wist niet wat het was. Werd door mensen op straat gewaarschuwd werd dat er brand was. Hij kon er nog net op tijd uit komen.

  5. in de meterkast….of oude troep…of er heeft iemand geprobeerd stroom te…lenen, of een stop vervangen door een prop alufolie…:P

Reacties zijn gesloten.