Fans genieten van UB40 in Zwolle

Zwolle – De Britse band UB40 trad op donderdagavond op in Hedon, en heeft zoals als vanouds een spetterend optreden neergezet. De oude kneiters zoals Red, Red Wine en Kingston Town mochten natuurlijk niet ontbreken. Ook nummers uit het nieuwe repertoire vulden de avond.

 

 ub40_001.jpg

 

Ondanks dat de band met gemak de HMH en Ahoy vol gespeeld heeft, weten ook een intiem concert als in Hedon geweldig veel flair te geven. Inmiddels is de bekende Ali Campbell al 6 jaar niet meer de lead zanger. Ook Mickey en Astro hebben de band verlaten, waarbij Astro een belangrijk excentrieke rol met zich meeneemt. De overige leden hebben Duncan Campbell (de broer van Ali) bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Inmiddels heeft Duncan deze rol al aardig vorm kunnen geven, zo bleek ook weer tijdens dit concert in Hedon. Het Zwolse publiek en de fans van buiten Zwolle hebben in ieder geval een geweldige avond beleefd.

 

 ub40_010.jpg

 

ub40_002.jpg

 

ub40_008.jpg

 

Via Lees verder meer foto’s…

img_6984.jpg
 
ub40_003.jpg
 
ub40_004.jpg
 
ub40_007.jpg 
 
ub40_009.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Fans genieten van UB40 in Zwolle”

  1. @rootyouth
    Lijkt me behoorlijk stug dat Ali erbij was gezien de ruzie die UB40 met hem heeft…. Ik zie hem ook op geen van de foto’s?

Reacties zijn gesloten.