Gemeente opent digitaal condoléanceregister

Door Redactie

Zwolle – In navolging op het openen van het tweetal condoléanceregisters welke te tekenen zijn op het op het Stadskantoor aan het Lubeckplein 2 in Zwolle, heeft de Gemeente Zwolle ook een digitaal condoléanceregister ingericht.

Het nieuws van de ramp met vlucht MH17 heeft Burgemeester en Wethouders en alle medewerkers van de Gemeente Zwolle diep geraakt. De beide registers zijn namens het Zwolse college van burgemeester en wethouders getekend door loco-burgemeester Nelleke Vedelaar. Het digitale condoléanceregister is te vinden op de website van de Gemeente Zwolle via de volgende link: Digitaal condoléanceregister

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Gemeente opent digitaal condoléanceregister”

  1. Oorlog, tja. We kennen allemaal de geschiedenis boeken over hoe de 2de wereld oorlog is begonnen.
    Met de invasie van Polen in september ’39 als we het verhaal mogen geloven.
    Dat september 39 is gekozen als het begin van WO2 is een halve waarheid.
    In Europa is WO2 begonnen met de annexatie van een deel van Tjecheslowakije, een deel van Hongarije en heel Oostenrijk.

    Hier is het probleem waar ik mee zit. Ik heb geen zin aan oorlog, maar kan het niet zo zijn dat we hier (lees westen), te druk waren met de Olympische spelen en met het WK voetbal. En dat we daardoor het begin van de oorlog al gemist hebben.

    En als we het begin van de oorlog gemist hebben dan zal ook die datum niet worden genoemd als het begin, net zoals dat is gebeurt in WO2.

    Er wordt altijd gezegd dat we moeten leren van de geschiedenis. Rusland 2014 gedraagt zich het zelfde als Duitsland 1938 .

  2. We komen net terug van de stranden in Normandië waar enorm gevochten is voor onze vrijheid. Terug richting Lille, kom je langs de vele oorlogsgraven van WO1. Ook daar zijn we gestopt. Een miljoen soldaten zijn alleen daar al gesneuveld. Zou de mens het ooit leren?

  3. mensen moeten verdraagzamer worden naar elkaar toe en elkaar de ruimte gunnen.Dat ontbreekt er vaak aan in het hedendaagse leven .Er is geen respect meer voor elkaar alleen als er in de buurt weer wat gebeurt is komt men tot elkaar en houden stille tochten.Deze tochten zouden niet nodig moeten zijn.Laten we in de wereld eerlijk en oprecht tegen elkaar zijn en een ieder gelijk belonen dat zou een hoop problemen oplossen .Ook alle geloven op de wereld zouden moeten kunnen samengaan want ook daar gaat het nogal eens mis .Het kaarsje aansteken en de vlag uithangen is een toonbeeld van respect en waardering ,maar men moet dat ook blijven handhaven en niet alleen voor die ene dag maar voor de eeuwigheid

Reacties zijn gesloten.