Gezellig druk op laatste Blauwvingerdag

Door Redactie

Zwolle – Woensdag was al weer de laatste blauwvingerdag van 2014. Desondanks was het ook nu weer gezellig druk.

30-07-2014_lekker_druk_in_zwolle_met_laatste_blauwvingerdag_04.jpg

Ook het weer was de kraamhouders en bezoekers gegund. Met een heerlijk zonnetje en een behaaglijk briesje was het goed toeven tussen de kramen, en op de terrassen.

30-07-2014_lekker_druk_in_zwolle_met_laatste_blauwvingerdag_03.jpg

30-07-2014_lekker_druk_in_zwolle_met_laatste_blauwvingerdag_05.jpg

30-07-2014_lekker_druk_in_zwolle_met_laatste_blauwvingerdag_02.jpg

30-07-2014_lekker_druk_in_zwolle_met_laatste_blauwvingerdag_01.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “Gezellig druk op laatste Blauwvingerdag”

  1. Ze zouden, naar Meppel’s voorbeeld een Mokumse dag in het programma moeten boetseren. Vind al die braderiën 6x nixxx maar ik neem volgende week donderdag wel weer een langere pauze. Nadat ik 2 jaar geleden spontaan, tijdens mijn Meppelse pauze, ben meegesleept in het feestgedruis. :D:D:D

  2. Ja Cock ik wordt er ook niet vrolijk van, gelukkig is het met een pilsje op enigzins dragelijk, dit soort onzin.

  3. Waarom Dick, wees eens een beetje trots op Zwolle, ipv dat eeuwige gedweep met de randstad, en amsterdam in het bijzonder.

  4. 😮 Men kent mij (hier en) in mijn omgeving als een bijzonder trotse Zwollenaar. Mokum heb ik ook altijd al een erg gezellige stad gevonden. Kom er graag en tegenwoordig helaas te weinig. Buiten Zwolle wonen is nooit een optie voor me/ons geweest. Hou wel van de typische Amsterdamse humor en de plaatselijke voetbalclub.
    Genoot natuurlijk ook op de tribune van de bekerwinst van PEC. Heb een verschrikkelijke aversie tegen het misplaatste superioriteitsgevoel van sommige randstedelingen ten opzichte van boeren/provincialen/alles dat buiten de randstad ligt.

  5. Heb een verschrikkelijke aversie tegen het misplaatste superioriteitsgevoel van sommige randstedelingen ten opzichte van boeren/provincialen/alles dat buiten de randstad ligt.

    Die is leuk, en dan wel voor de plaatselijke club uit Amsterdam zijn, contradicktio in termino! (woordspeling =gratis)

  6. 🙂 Joppuh, da’s omdat ze (zeker al vanaf mijn geboorte) het mooiste en aanvallendste voetbal presenteren. In het voetbal vind ik die bravoure, met de borst naar voren het veld op (vrogger veel meer) ook een erg mooi wapen…stiekum ook wel een beetje in reallive, die mooipraat-vertel-types, da’s wat anders als ‘misplaatste superioriteitsgevoel’…Bovendien is het (zeker al vanaf mijn geboorte) veruit de mooiste Nederlandse club die jaarlijks om het kampioenschap en om zo’n lang mogelijk verblijf in de hoogste Europese competitie speelt.

  7. Zwolle is echter in bepaalde opzichten al wel gewoon verder dan Mokum

    Verder is “de middeleeuwse manier van huisvuil aanbieden” in de binnenstad en rondom het Museumplein hem een doorn in het oog. “In de rijkste wijken van het land scheuren wekelijks de vuilniszakken open, aangevreten door meeuwen, ratten en ander ongedierte.”

  8. Deze 2 onderwerpen zijn in Zwolle ook beter geregeld dan in Mokum

    De directeur wil onder meer dat illegale shortstay-kamerverhuur en “beschamende wantoestanden in de prostitutie” worden aangepakt. Ook moeten er “eindelijk voldoende fietsstallingen” worden gebouwd.

Reacties zijn gesloten.