Winterfair

Plaats Workcenter
Datum 23 november 2017
Omschrijving Het 50|50 Workcenter Zwolle houdt op donderdag 23 november van 16.00 – 20.00 uur haar jaarlijkse Winterfair. Een gezellige fair voor jong en oud met kraampjes, live muziek en heerlijk eten. De opbrengst komt (gedeeltelijk) ten goede aan het Leger des Heils. De markt wordt gehouden aan de Dijkstraat 6, voor het pand van het 50|50 Workcenter.

“Ow, ik wist niet eens dat het Leger des Heils dat allemaal doet? Wat gezellig zeg! Vooral die live muziek in de brasserie”. Dit was een reactie van een bezoeker van vorig jaar.

De Winterfair is inmiddels een begrip in de binnenstad van Zwolle. Per jaar komen ruim 100 mensen de fair bezoeken. Er wordt van alles verkocht waaronder kleding, houten spulletjes, houten meubels, sieraden, handgemaakte producten, lekkere hapjes en warme chocolademelk. Voor 5,00 euro kan er stamppot gegeten worden die bereid is in de keuken van de brasserie! Boerderij De Huppe staat met een kraam met seizoensgroenten van het land, zelfgemaakte kazen en Zwolse Mosterd. Ook kunnen er lootjes getrokken worden met leuke prijsjes.

Kraam huren?
Wilt u een kraam huren? Dat kan! Neem dan gerust contact op met:Joanne Holtrust (joanne.holtrust@legerdesheils.nl) of Gerwin Eikenaar (gerwin.eikenaar@legerdesheils.nl) van het 50|50 Workcenter.

Herstel van het gewone leven
Het 50|50 Workcenter Zwolle is onderdeel van het Leger des Heils W&G Overijssel. Het Leger des Heils richt zich op het verlenen van zorg, hulp en begeleiding aan de meest kwetsbaren in de samenleving. Onze aanpak is gericht op het herstel van het gewone leven. Deelnemers van het 50|50 Workcenter worden door jobcoaches en werkbegeleiders geactiveerd en waar mogelijk toegeleid naar (betaald) werk.
Meer info