Masterclass ‘Zeg het non-verbaal!’

Plaats De Stadkamer
Datum
start 8 december 2017 om 13:00
eind 8 december 2017 om 15:00
Omschrijving De Online Speech Academy uit Zwolle organiseert samen Irene Muñoz Chandia, logopedist en eigenaresse van trainingsbureau Voicetrainer.nl, een gratis masterclass ‘Zeg het non-verbaal!’. Het evenement vindt plaats in De Stadkamer in Zwolle op vrijdag 8 december van 13 tot 14:30 uur.

Muñoz Chandia leert hoe je meer draagkracht geeft aan je stem. Ook leer je wat onder non-verbale gedragingen valt en hoe je deze kunt gebruiken ter ondersteuning van je presentatie. Hoe goed zorg jij voor je stem? En wist je dat non-verbaal gedrag ook effect heeft op je stemkwaliteit?

De masterclass is een onderdeel van een betaalde training van de Zwolse Marije Wielenga. Zij is Nederlands Kampioen speechen en helpt professionals en bedrijven met (het geven van) authentieke presentaties.

Wielenga vindt non-verbale communicatie zo belangrijk dat ze deze masterclass niet alleen voor haar cursisten, maar voor iedereen aanbiedt.

De Online Speechacademy is een training van drie maanden voor professionals die regelmatig presentaties geven en dit naar een hoger niveau willen tillen. Uniek aan het traject is de combinatie van online- en offline leren. En het gebruik van Virtual Reality. Wielenga is naast presentatietrainer ook dagvoorzitter.
Belangstellenden kunnen hier terecht voor meer informatie en het bestellen van een kaartje: www.marijewielenga.nl/masterclass-zeg-het-non-verbaal. Inloop is vanaf 13 uur, om 13:15 uur begint de Masterclass.