Meeloopmiddag voor basisschoolleerlingen

Plaats CCC
Datum
start 13 december 2017 om 14:00
eind 13 december 2017 om 16:00
Omschrijving ZWOLLE – Op woensdag 13 december organiseert het Carolus Clusius College van 14.00 – 16.00 uur een meeloopmiddag voor basisschoolleerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan. Tijdens de meeloopmiddag volgen de leerlingen een aantal lessen en kunnen zij sfeer proeven op de wereldschool.

De lessen worden aangeboden op alle niveaus, van vmbo-tl en havo tot aan atheneum en internationaal gymnasium Orfeo. Een meeloopmiddag volgen binnen het tweetalig onderwijs is ook mogelijk! Aanmelden voor de meeloopmiddag kan via www.hetccc.nl. Op woensdag 21 februari 2018 organiseert het CCC nog een meeloopmiddag.

Ontdek de wereld, ontdek het CCC
Op het CCC gaat er een wereld voor leerlingen open. Zij leren op eigen benen te staan, grenzen te verleggen, nieuwe gebieden en interesses te ontdekken. Er zijn allerlei activiteiten die met de wereld om ons heen te maken hebben, zowel in de lessen als daarbuiten.

Leerlingen krijgen regelmatig de kans om over de grenzen heen te kijken en de wereld te ontdekken. Dit kan tijdens de excursies, buitenlandse studiereizen en uitwisselingen, maar ook tijdens de lessen zijn er (online) projecten met leerlingen uit andere landen. Ook biedt het CCC de mogelijkheid om internationaal erkende taaldiploma’s te halen en Wereldvakken te volgen. Zo krijgen leerlingen op het CCC meer dan een diploma. Wij leiden hen op tot wereldburger!
Meer info