Zwolse auteur Ineke Tijmes

Plaats Stadkamer
Datum
start 20 december 2017 om 16:00
eind 20 december 2017 om 17:00
Omschrijving Donderdag 20 december a.s. wordt er in de Stadkamer Zwolle Centrum, een boekpresentatie gehouden van het derde boek van de Zwolse auteur Ineke Tijmes, ‘Tekens van leven’.

In dit boek maakt de lezer kennis met vijf zeer verschillende personen die één ding gemeen hebben: ze moeten zich allemaal zien te verhouden tot wat het leven ze brengt. Het verhaal speelt zich af in Zwolle, waar ze o.a. werken als tekstschrijver op een reclamebureau, decaan op een VMBO en journalist bij een Zwols huis-aan-huisblad.
Ze zien zich geconfronteerd met vragen rond geluk, vriendschap, trouw, alleen zijn, relatie tot ouders en kinderen, voldoening in het werk en wat werk voor hen zelf en anderen betekent.
Soms kruisen hun paden elkaar, soms lopen die een tijdje parallel zonder dat ze het weten.

Dit is het derde boek van Ineke Tijmes; ze schreef al een literaire thriller ‘Het bos zwijgt’ en de roman ‘Etna’. Eerder publiceerde ze samen met een collega 2 boeken over coaching.

De boekpresentatie vindt plaats op 20 december van 16.00 tot 17.30 uur in de Stadkamer Zwolle Centrum (Zeven Alleetjes 1a).
Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Tekens van Leven is te koop tijdens de boekpresentatie en daarna in de Zwolse boekwinkels Westerhof, boekhandel Goedhart en de Bruna in winkelcentrum Zwolle Zuid.

Prijs: 17,50 euro, 234 pag.