Zwolse sportcafé

Plaats Het Refter
Datum 20 december 2017 om 20:00
Omschrijving Op woensdagavond 20 december 2017 vindt het eerste Sportcafé Zwolle plaats, dat wordt georganiseerd door SportService Zwolle. Het sportcafé vindt plaats bij Stadcafé Het Refter en start om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders, mensen uit de politiek en die betrokken zijn bij sportinitiatieven tot sportminded inwoners.
In het sportcafé vindt een centrale tafeldiscussie plaats onder leiding van presentator Jakko Slot. Voor de tafeldiscussies sluiten prominente gasten uit de stad aan, actief in het werkveld (top)sport, zorg, welzijn, onderwijs en de politiek. De gasten aan tafel gaan in gesprek over het thema ‘Initiatieven in de stad’, denk aan: van clubhuis naar buurthuis en de fusie tussen verenigingen. De tweede tafeldiscussie gaat over het thema ‘De vitale sportvereniging’, vragen die centraal staan zijn: wat is een vitale sportvereniging en welke maatschappelijke rol heeft de sportvereniging? En als afsluiting gaan zowel het werkveld als de politiek in gesprek over het thema ‘De toekomst van de sport in Zwolle’. Tijdens het sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen en discussie. Dit alles in een sfeervolle cafésetting met muzikale omlijsting van de band ‘What About’.
Meld je aan voor het Sportcafé Zwolle in Het Refter op 20 december via www.sportservicezwolle.nl/agenda. Het programma start om 20.00u. Wil je zeker zijn van toegang tot het sportcafé zorg dan dat je op tijd bent.