Kerstconcert

Plaats Adventskerk
Datum 21 december 2017 om 20:00
Omschrijving Op donderdag 21 december verzorgen muziekvereniging Kunst na Arbeid en Melodysingers een gezamenlijk kerstconcert. Afwisselend zullen zang en muziek u een avond vol warme, stemmige, vrolijke en herkenbare klanken brengen.
Pop- en musicalkoor Melodysingers is een gemengd koor met ruim 60 enthousiaste zangers en zangeressen die onder leiding staan van dirigent Martin Glas. Het koor is opgericht in 1990. In april 2016 hebben ze in kader van het 25-jarig jubileum een spetterende show neergezet in theater de spiegel in Zwolle. Melodysingers zingen alles uit het hoofd en minimaal 4 stemmig. Tijdens hun optreden zullen zij bekende liederen zingen maar ook enkele verrassende nummers die qua sfeer goed in de kerstperiode passen.
Muziekvereniging Kunst na Arbeid staat onder leiding van Martin Oosterwijk en is met haar bijna 90 jaar een begrip in Zwolle Zuid. Het bijna 40 leden tellende orkest heeft naast een paar bekende kerstkrakers ook enkele uitdagende nummers ingestudeerd om u volledig in vrolijke kerstsfeer te brengen. Uiteraard worden er ook liederen gespeeld waarbij u mee kunt zingen.
Het concert vindt plaats in de Adventskerk, Talmaplein 2. Aanvangstijd van het concert is om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De avond eindigt om ca. 21.30 uur, er is geen pauze.
De entree bedraagt € 5,00 voor volwassen en € 2,50 voor kinderen jonger dan 18 jaar.
Kijk voor meer informatie over Kunst na Arbeid op www.kna-zwolle.nl of www.facebook.com/knazwolle en voor Melodysingers op www.melodysingers.nl of www.facebook.com/melodysingerszwolle