HB-café

Plaats De Enk
Datum
start 19 januari 2018 om 19:00
eind 19 januari 2018 om 22:00
Omschrijving Het HB-café is een activiteit van het IHBV en is er voor hoogbegaafden en iedereen die er belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van een thema (leerzaam) en café (gezelligheid).

Plannen en organiseren: Hoe zorg je ervoor dat je inzicht krijgt in tijd, taakomvang en -moeilijkheidsgraad? Hoe leer je taken slim op te delen en uit te zetten in de tijd? En dan ook nog de laatste stap te nemen: het DOEN! Hoe verhelp je uitstelgedrag? Hoe voed je wilskracht? Hoe houd je concentratie?

Bovenstaande zaken komen langs in een zeer afwisselende presentatie waar herkenbare planningsproblemen in een ander daglicht worden gezet. Je krijgt ook handvatten hoe dit aan te pakken in de praktijk.

De avond wordt verzorgd door Peter la Roi. Peter is Braintrainer bij Brain Sense en docent VO.Voor info en aanmelden: https://ihbv.nl/19-01-2018-hb-cafe-zwolle/

De avond start om 19.30 uur. Het inhoudelijke deel duurt tot 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid onder het genot van een drankje na te praten.

De entreeprijs bedraagt, inclusief 2 consumptiebonnen, 17,50 euro per persoon.