Open Huis bij Menso Alting

Datum 26 januari 2018 om 16:30
Omschrijving Vrijdag 26 en zaterdag 27 januari kan iedereen die interesse heeft in een mbo-opleiding zich uitgebreid laten informeren tijdens het Open Huis bij Menso Alting.
Van 16.30- 20.30 uur zijn toekomstige studenten en hun ouders van harte welkom op de locatie aan de Fuchsiastraat 1 in Zwolle.
Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen die Menso Alting verzorgt. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden.
Kleinschalig met herkenbare identiteit
Menso Alting Zwolle is een kleinschalige gereformeerde school voor middelbaarberoepsonderwijs. Vanuit een christelijke levensvisie worden studenten voorbereid op de beroepspraktijk of een vervolgopleiding. Er wordt gekeken naar het individu, elke student is uniek en heeft eigen talenten en leerstijlen.
Opleidingen
Bij Menso Alting Zwolle kunnen studenten binnen de sectoren Welzijn, Gezondheidszorg, Dienstverlening en Economie een opleiding volgen. De meeste opleidingen worden gevolgd via de beroeps opleidende leerweg (BOL). De student gaat dan dagelijks naar school en doet praktijkervaring op tijdens stages. Voor enkele opleidingen kunnen studenten de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgen.
Studiecentrum
Studenten die wat extra aandacht nodig hebben kunnen ondersteuning krijgen in het studiecentrum
Meer informatie
Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, meelopen en het Open Huis, vindt informatie op www.mensoaltingzwolle.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden.
Meer info