Winterverhalen

Plaats de Enk
Datum 21 januari 2018 om 14:30
Omschrijving Op de doordeweekse zondag 21 januari 2018 worden in gezellige, knusse, warme Assendorpse huiskamers Winterverhalen verteld. Bezoekers worden in wijkcentrum De Enk ontvangen met een openingsact. Daarna bezoekt iedereen drie huiskamers met intieme voorstellingen tijdens een middag met verhalen, muziek en theater. Verhalen met de winter als onderwerp om van te genieten en bij weg te dromen. Onderweg wordt een drankje aangeboden. Echte liefhebbers met professionele vertelkwaliteiten uit Assendorp en omgeving verzorgen de voorstellingen. Het evenement wordt afgesloten in De Enk met een slotact, muziek van Walk’n the Line en vegetarische snert met roggebrood.
Winterverhalen met Snert biedt van 14.00 tot 17.30 uur een hele middag met cultuur, ontmoeting en gezelligheid.

De verhalen worden verteld door de Zwolse vertellers Annet van Woerdekom, Dorien van Lint, Guus Puylaerts, Janneke Meijer, Susan Overweg en Wil van de Meeberg. Met een muzikale opening en slot door meesterverteller Stan Fritschy.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Zwolse meesterverteller Stan Fritschy en wordt mogelijk gemaakt door de inzet van Assendorper vrijwilligers en bewoners, met medewerking van wijkcentrum De Enk en subsidie van het Buurtcultuurfonds van de Stadkamer.

• Zondag 21 januari 2018 van 14.00 tot 17.30 uur, De Enk is open vanaf 13.30 uur.
• Start en afsluiting: Wijkcentrum De Enk, Assendorperplein, Zwolle
• Entree: € 15,00 (inclusief pauzedrankje)
• Vegetarische snert met roggebrood na afloop: € 4,00 (vooraf reserveren)
• Voor reserveren mail naar: stan@antenna.nl en vermeld aantal personen voor de entree én voor de snert.

Sneeuw of geen sneeuw, het evenement wordt alleen afgeblazen als er een Elfstedentocht wordt gereden…