Open dag

Plaats Windesheim
Datum
start 26 januari 2018 om 13:00
eind 26 januari 2018 om 20:00
Omschrijving Wat kun je met Social Work? Of met Finance and Control? Of al eens gedacht aan een logistieke opleiding? Ontdek welke opleiding het beste bij jou past tijdens de open dag van Windesheim op vrijdag 26 januari van 13.00 – 20.00 uur op de Windesheimcampus in Zwolle.

Hoe kom je als scholier tot de juiste studiekeuze? Hoe vind je de hbo-studie die echt bij jou past? Op de open dag van Windesheim helpen studenten de scholieren vanuit hun eigen ervaring. Zij vertellen over de inhoud van de studie, maar bijvoorbeeld ook over hoe zwaar de studie is, hoe het werkt op Windesheim en hoe het leven als student hen bevalt. Uiteraard zijn niet alleen de toekomstige studenten, maar ook hun ouders welkom.

Proeflessen en workshops
Tijdens de open dag zijn er voor de scholieren verschillende voorlichtingsactiviteiten, zoals het maken van een gratis studiekeuzetest of een kort gesprek met een studiekeuzecoach. Alle voltijdopleidingen houden meerdere voorlichtingsrondes. Bij sommige opleidingen kunnen toekomstige studenten ervaren hoe het is om te studeren aan het hbo via een proefles of een workshop. Daarnaast is er informatie over onder meer studeren met een functiebeperking, studeren als topsporter en studeren als eigen ondernemer. De studentenverenigingen laten Zwolle als studentenstad zien. Kijk voor aanmelden en het volledige programma op windesheim.nl/opendag.

Nieuw: 2-jarige opleiding Officemanagement
Windesheim start in september 2018 met een voltijd Associate degree (Ad) opleiding Officemanagement. Een Ad-opleiding is een praktijkgerichte hbo-opleiding van twee jaar op niveau 5. De opleiding sluit goed aan op een mbo-opleiding op niveau 4. Studenten krijgen intensievere begeleiding en na twee jaar ontvangen ze een officieel diploma. Met een diploma Ad Officemanagement is iemand breed inzetbaar in verschillende bedrijven.