Nadja Filtzer

Plaats Cultuurschip Thor
Datum
start 25 februari 2018 om 12:00
eind 25 februari 2018 om 15:00
Omschrijving Op zondag 25 februari is het intieme podium van Cultuurschip Thor voor zangeres Nadja Filtzer die een theatrale ode brengt aan de legendarische grande dame van het Franse Chanson: Edith Piaf. Ze wordt in dit Uurtje Cultuurtje begeleid door accordeonist Peter van Os en pianist Rik Elings.
Nadja Filtzer neemt je mee in de achtbaan van Edith Piaf’s leven en chansons. Een groots en meeslepend levensverhaal, een kronkelig pad van Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. De onweerstaanbare levensvreugde van ‘het meisje mus’ echoot door de voorstelling heen met nummers als ‘Padam Padam’, ‘Milord’, ‘Rien de rien’ en ‘la Vie en Rose’, maar ook klinken eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.
Nadja toert met deze avondvullende voorstelling het hele land door maar speciaal voor het Uurtje Cultuurtje op Cultuurschip Thor wordt het ingekort tot een uur vol hoogtepunten, waarbij gastheer Rik Elings voor de gelegenheid naast accordeonist Peter van Os de rol van begeleidend pianist op zich neemt.
Het Uurtje Cultuurtje op zondag 25 februari, Vive Piaf begint om 12 uur en nog eens om 15 uur. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,-
Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.