Het Autismecafé

Datum
start 28 februari 2018 om 20:00
eind 28 februari 2018 om 22:00
Omschrijving Het Autismecafé is een ontmoetingsplek voor ouders van een kind met autisme. Op woensdag 28 februari 2018 is er een Autismecafé georganiseerd. Het thema is: Hulp? Waar vind ik dat? Het Autismecafé wordt georganiseerd door ouders, voor ouders!
Hulp?

De avond wordt vijf keer per jaar georganiseerd door ouders. Op 28 februari is Hanneke Kappen gespreksleider. Kristel Koridon, werkzaam bij Steunpunt Mantelzorg als Mantelzorgmakelaar, is deze avond aanwezig als gastspreker. Autisme, hulpverlening en ondersteuningsmogelijkheden zijn thema’s die aan bod komen. Het is belangrijk om hulp in te zetten die goed bij het kind en de ouder past. Er wordt besproken hoe deze hulp is te vinden.

Door ouders, voor ouders!

Er is ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. De toegang is gratis (bijdrage is welkom). De avond is van 20:00 tot 22:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.

Interesse?

Meer informatie over het initiatief Autismecafé is te vinden op www.autismecafe.nl. Bij vragen kunt u via zwolle@autismecafe.nl contact opnemen met Mariëtte Luiting en Lydia Groot.