Informatie avond Gift City

Datum19 maart 2018 om 19:00
OmschrijvingOp maandag 19 maart is er een informatie avond van de Gift City.
Deze stichting is een uniek concept, een plek waar iedereen terecht kan voor koffie en een praatje, een gelegenheid waar je je talenten kunt ontplooien en ervaringen op kunt doen. Onder de vrijwilligers zijn medewerkers die vanuit de Gift City doorstromen naar een betaalde baan. Er zijn ook vrijwilligers die werkzaamheden doen (coördinerend en/of uitvoerend) naast hun eigen werk of bezigheden.
Vele vrijwilligers, ondernemers, instanties en onderwijsinstellingen zorgen samen voor wat De Gift City is. Wilt u ook vrijwilliger worden? Wilt u uw steentje bijdragen? Kom dan naar onze informatieavond om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens een presentatie zal worden verteld over de mogelijkheden bij de Gift City. Na deze presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen. Kijk ook op onze website www.degiftcity.nl voor meer informatie en actuele vacatures.
Komt u ook naar onze avond? De inloop is vanaf 19:00 uur, de presentatie start om 19:30 uur. Na afloop is er volop de mogelijkheid om vragen stellen. Locatie: de Gift City, Rieteweg 12, Zwolle.