Amuse Festival 4KiKa

PlaatsDeltion College
Datum22 maart 2018 om 17:00
OmschrijvingZes studenten die de opleiding International Hospitality Studies volgen aan het Deltion College in Zwolle organiseren het Amuse Festival 4KiKa op 22 maart 2018. Het leerbedrijf Guillaume is het decor van dit festival. Het restaurant wordt volledig omgetoverd tot een proeflokaal. Dit festival wordt georganiseerd om Bob Hoogstra te sponsoren, hij gaat in mei naar Beijing om daar The Great Wall Marathon te lopen, een marathon over de Chinese muur om geld in te zamelen voor KiKa.

De naam, Amuse Festival, zegt het eigenlijk al. Amuses zijn kleine ‘’hapjes’’, die restaurant gebruiken om hun gasten kennis te laten maken met de keuken. Dit festival staat in het teken van de marathon wat terug te vinden is in de prijzen en de verwijzingen. Er worden 21 amuses gepresenteerd (aantal km’s van de halve marathon. Bob zal samen met studenten van de opleiding Sport en Beweging 42, 195 km lopen.

Tijdens het Festival zijn er verschillende nevenactiviteiten waar iedereen aan mee kan doen. Zo kunt u meedoen aan een wijnproeverij, uw eigen amuse samenstellen en is er live muziek. De studenten van International Hospitality Studies staan klaar om u te bedienen.

Donderdag 22 maart wordt om 17.00 uur wordt het startsein gegeven en u heeft tot 21.24 uur de tijd om alle amuses te proberen.
Leerbedrijf Guillaume van het Deltion College is de locatie, Mozartlaan 15, Zwolle. Er is voor voldoende parkeerruimte gezorgd.
Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina (Amuse Festival 4KiKa). Tevens kunt u op deze pagina de tickets bestellen voor € 21,10 (exclusief € 1,47 administratiekosten).