Grip op je Geld

PlaatsResto VanHarte
Datum19 maart 2018 om 17:30
OmschrijvingSociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op maandag 19 maart een gezellig driegangendiner met als thema Grip op je Geld. Locatie is Wijkcentrum de Enk, Enkstraat 67 in Zwolle. Op Orde Zwolle verzorgt een kennisquiz over financiën en schuift aan tijdens het diner om vragen te beantwoorden over geldzaken. Vind jij administratie en financiën ingewikkeld? Je bent niet de enige! Kom op 19 maart naar Resto VanHarte. Laat je informeren, eet gezellig mee en ontmoet je buurtgenoten!

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom tijdens het driegangendiner. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn zeven euro per persoon. Kortingsgasten betalen vier euro. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus aan en eet gezellig mee!

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.