Matinee Cor Bakker & Vrienden

Plaats Nieuwe Buitensociëteit
Datum 30 april 2018 om 14:30
Omschrijving Drie maal is scheepsrecht! De eerste keer dat Stichting Vier het Leven dit matinee had georganiseerd werd Cor Bakker ziek, de tweede keer gooide het weer alles om: door code rood waardoor het wederom afgelast moest worden.Dit matinee, speciaal voor ouderen, geeft een nieuwe kans om deel te nemen aan deze feestelijke voorstelling in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle: maandagmiddag 30 april 2018. Op deze datum is het griepvirus het land uit, is de sneeuw voor de zon verdwenen, een dag voor een mooi feest met schitterende artiesten.
Chansonnier Philippe Elan en zanger Gerard Alderliefste brengen de mooiste, leukste en bekendste liedjes ten gehore van o.a. Jacques Brel, Wim Sonneveld, Drs P. en Ramses Shaffy. Dit alles wordt begeleid en gepresenteerd door de bevlogen pianist Cor Bakker. Een voorstelling waarna u gegarandeerd met een blij gevoel naar huis gaat!

Aanmelden matinee

Voor deze middag zijn meerdere arrangementen mogelijk. U wilt begeleiding? Dan wordt u opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven, u wordt bij het theater verwelkomt met koffie of thee en na afloop een drankje met borrelhapje. En uiteraard wordt u weer veilig thuis gebracht. Zo geniet u samen met anderen van een middagje uit. 
Wilt u op eigen gelegenheid komen, dat is ook mogelijk. Aanmelden gaat via Stichting Vier het Leven.

Dit matinee is speciaal voor ouderen. 

Via de website www.4hetleven.nl of telefonisch 035-524 51 56 melden ouderen zich aan. De kosten voor dit matinee zijn inclusief toegang, begeleiding, vervoer en een kopje koffie/thee bij binnenkomst en drankje en hapje na afloop. Er is ook een arrangement voor eigen begeleiding en vervoer en voor ouderen die zelfstandig komen.

Wat is Vier het Leven
Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven culturele uitjes met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Deelnemende ouderen worden door vrijwilligers persoonlijk thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Samen genieten ze van een voorstelling en altijd twee consumpties, waarmee het arrangement een compleet verzorgd en ontspannen uitje is. Vier het Leven stelt het programma samen uit het reguliere aanbod van de theaters. Op deze manier maken ouderen zelf de keus naar welke voorstelling zij willen gaan.