Niels Geusebroek

Plaats Hedon
Datum 12 oktober 2018 om 19:30
Omschrijving Niels Geusebroek komt in het kader van de Throwback To-tour, een nieuw terugkerend tourconcept, op vrijdag 12 oktober naar Hedon. De singer-songwriter zingt tijdens deze tour nummers van Coldplay, de band die voor hem als muzikant een grote inspiratiebron is. De kaartverkoop voor dit optreden is via www.hedon-zwolle.nl en Plato Zwolle van start gegaan.

Niels Geusebroek begon zijn muziekcarrière met de band Silkstone waarmee hij hits scoorde als What's The Reason en op festivals als Pinkpop en Lowlands speelde. Na zijn deelname aan The Voice Of Holland in 2012 brak hij solo door met grote hits Year Of Summer en Take Your Time Girl. Geusebreuk over de komende tour: 'Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs te mogen spelen.'

Throwback To is een nieuw concept waarbij gevestigde Nederlandse artiesten in het Nederlandse clubcircuit de voorbeelden eren die hen inspireerden zelf muziek te gaan maken: yesterdays hits by todays favourites. Niels Geusebroek is de eerste artiest die met Throwback To langs de podia gaat en hierbij met band nummers van Coldplay vertolkt.

----------------------------------------------------------------------------

THROWBACK TO: NIELS GEUSEBROEK SINGS COLDPLAY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 12 oktober
Open : 19:30:00 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 19,50

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.