CLASSSH

Plaats De Spiegel
Datum 20 april 2018 om 20:00
Omschrijving CLASSSH is een frisse kijk op klassieke muziek. Het Orkest van het Oosten wordt in een geheel nieuwe setting gedipt en gooit alle gebruiken van een klassiek concert overboord. Behalve de inhoud! CLASSSH bestaat altijd uit dezelfde ingrediënten: symfonieorkest, dirigent, symfonisch muziekwerk, concertzaal en dj/host. De uitwerking verschilt per stad. Aan artistieke kwaliteit wordt nooit getornd, aan ouderwetse muziekmores volop!
 
De première van CLASSSH is op 18 en 20 april met het Vioolconcert van Tsjaikovski. Concertmeester Carla Leurs soleert en vaste dirigent Ed Spanjaard staat op de bok. Ondersteund door smeuïge en verleidelijke visuals van vj-collectief Wonderboys word je voelbaar en zichtbaar meegenomen in de muziek. Vooraf en tussendoor voorziet een host het publiek van informatie over de muziek en het orkest door dirigent, solist en orkestleden te interviewen. Het concert begint en sluit af met een set van dj Ion Ludwig in Deventer en dj Paul van ’t Veer in Zwolle.
 
Tijd voor een nieuwe manier om muziek te ervaren? Wij dachten van wel! Ga zitten, pak een biertje en ervaar! Weg met regels, verwachtingen en etiquette. CLASSSH is klassiek in je smoel! Wie durft?

Meer informatie: www.classsh.nl