Amongst Friends

PlaatsFilmtheater Fraterhuis
Datum16 april 2018 om 21:15
OmschrijvingFilmtheater Fraterhuis presenteert in samenwerking met filmcollectief Amongst Friends elke derde maandag van de maand een gloednieuwe sneak preview. Deze sneak preview geeft filmliefhebbers de kans om weken voor de publiekspremière de film al te zien. Op maandag 16 april om 21.15 uur is het tijd voor de tweede editie van Amongst Friends in het Fraterhuis.

Feestelijke avonden
De avonden in het Zwolse filmtheater worden steeds gepresenteerd door filmkenner Kenneth Stamp in de intieme en historische setting van de Roosdorpzaal. Het belooft wederom een feestelijk avond te worden met extra's zoals een drankje na afloop, beschikbaar gesteld door het Fraterhuis. De kaartverkoop is inmiddels gestart, er zijn slechts 57 exclusieve kaarten beschikbaar en op=op.

Cineville
Voor Cineville pashouders is de toegang tot de sneak preview avonden van Amongst Friends gratis.

Social media
Nieuwsgierige filmliefhebbers kunnen de hints voor de actuele filmtitel volgen op social media: facebook.com/sneakpreview en instagram.com/afsneak.

Beeldbepalend
Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie; het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.