Burendag

Plaats Pierik
Datum 25 april 2018
Omschrijving Op woensdag 25 april organiseert Stichting Sportpark Marslanden in samenwerking met Travers Welzijn een burendag in de Pierik. Deze dag zal in het teken staan van de leefbaarheid in de wijk de Pierik. De dag hoopt een kans te bieden aan inwoners van de Pierik om buren te leren kennen, hun zorgen te uiten, ideeën uit te wisselen, gezellig samen te zijn en samen verschillende activiteiten te doen.

Het doel is om samen met de inwoners te kijken hoe we de buurt leefbaarder, socialer en actiever kunnen maken. Onder het genot van een kopje koffie, verschillende activiteiten en heel veel gezelligheid hopen wij erachter te komen wat er leeft in de wijk. Tussen 13:00 uur en 16:00 uur hopen wij zoveel mogelijk inwoners van de Pierik te ontmoeten bij de Violierenstraat, tegenover basisschool het Veldboeket op het pleintje. Iedereen tussen de 0 en 99 jaar is van harte welkom op de Pierik Burendag!

Mocht u vragen, ideeën hebben of willen helpen in de organisatie van deze Pierik Burendag, neem dan gerust contact op via pierikburendag@gmail.com. Hopelijk tot 25 april!