Open Huis Menso Alting

Plaats Fuchsiastraat
Datum
start 19 april 2018 om 18:00
eind 19 april 2018 om 20:00
Omschrijving Donderdag 19 april kan iedereen die interesse heeft in een mbo-opleiding zich uitgebreid laten informeren tijdens het Open Huis bij Menso Alting. Van 18.00-20.00 uur zijn toekomstige studenten en hun ouders van harte welkom op de locatie aan de Fuchsiastraat 1 in Zwolle.
Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen die Menso Alting verzorgt. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden.

Menso Alting Zwolle is een kleinschalige gereformeerde school voor middelbaarberoepsonderwijs. Vanuit een christelijke levensvisie worden studenten voorbereid op de beroepspraktijk of een vervolgopleiding. Er wordt gekeken naar het individu, elke student is uniek en heeft eigen talenten en leerstijlen.

Bij Menso Alting Zwolle kunnen studenten binnen de sectoren Welzijn, Gezondheidszorg, Dienstverlening en Economie een opleiding volgen. De meeste opleidingen worden gevolgd via de beroeps opleidende leerweg (BOL). De student gaat dan dagelijks naar school en doet praktijkervaring op tijdens stages. Voor enkele opleidingen kunnen studenten de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgen.

Studenten die wat extra aandacht nodig hebben kunnen ondersteuning krijgen in het studiecentrum

Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, meelopen en het Open Huis, vindt informatie op www.mensoaltingzwolle.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden.