Verwendag voor (ex-) kankerpatiënten

Plaats Landstede MBO
Datum 28 mei 2018 om 12:45
Omschrijving Honderden (ex-) kankerpatiënten maakten er de afgelopen jaren al gebruik van. En de reacties zijn altijd positief en dankbaar. Ook dit jaar organiseren de studenten van de Mooi & Mode opleidingen van Landstede MBO weer een verwendag voor (ex-) kankerpatiënten. De verwendag vindt plaats op maandag 28 mei vanaf 12:45 uur bij Landstede MBO aan het Rechterland 1 in Zwolle. De studenten van Haarverzorging en Schoonheidsverzorging geven de gasten gratis behandelingen en adviezen.

Nog altijd stijgt het aantal kankerpatiënten in Nederland. Het leven met en na kanker brengt veel klachten, emoties en zorgen met zich mee. Door middel van de verwendag willen de mbo-studenten de vrouwen, die getroffen zijn door kanker, een middag lang in de watten leggen en ze een moment van ontspanning geven.
De gasten hebben de keuze uit gelaatsbehandelingen, make-up en nagelverzorging. Bij haarverzorging kunt u genieten van een hoofdhuidmassage met verzorgende producten, föhn/watergolf behandeling en/of een styling behandeling. De dag wordt volledig georganiseerd door de studenten zelf, die er alles aan zullen doen om het een onvergetelijke, maar vooral ontspannen dag van te maken.
Aanmelden?
Aanmelden voor deze dag kan bij Marieke van het Goor.
De uiterlijke aanmeldingsdatum is: 21 mei 2018
Mail: mvanhetgoor@landstede.nl
Telefoonnummer: 088-85008393