Niet Lullen Maar Vullen

Plaats Hedon
Datum 22 juni 2018 om 21:00
Omschrijving Op 22 juni presenteert Oost Wanted het nieuwe album ‘Niet Lullen Maar Vullen’ in Zwolle. Om dit te vieren komen een aantal acts uit de Overijsselse muziekscene naar Hedon om een feestje te bouwen. Om alvast in de stemming te komen kwam vandaag de eerste single met videoclip uit.
Albumrelease
Na de EP-release vorig jaar in een bomvol Hedon en de positieve energie die daaraan is overgehouden, willen Jelmer (23) en Corné (24) de lat nóg een stukje hoger leggen. Met louter artiesten in de line-up die de ingrediënten van een geslaagde party kennen, lijkt dit ook te gaan lukken. Mark Benjamin en de Headphone Players verzorgen de support-act en de Zwolse rapper Pivo is de gastheer.
Videoclip
De nieuwe videoclip is alvast een voorproefje op wat komen gaat: dansbare hiphop die niet zou misstaan in de plaatselijke club of kroeg. De video is deels geschoten in Het Vliegende Paard in Zwolle.

De releaseshow begint op 22 juni om 21:00 uur en de deuren gaan open om 20:30 uur. Kaarten zijn voor € 7,00 verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl.

Link naar video: https://www.youtube.com/watch?v=F9Qb__TsBEQ
Tickets releaseshow: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/20230/oost-wanted-release-show