Impactvol presenteren met PowerPoint

Plaats Stadkamer Centrum
Datum
start 25 mei 2018 om 13:00
eind 25 mei 2018 om 14:15
Omschrijving De Online Speech Academy uit Zwolle organiseert samen met presentatie architect Sander Reijn, een gratis masterclass ‘Impactvol presenteren met PowerPoint’. Het evenement vindt plaats in De Stadkamer in Zwolle op vrijdag 25 mei van 13 tot 14:15 uur.
Reijn leert hoe je PowerPoint zó kunt gebruiken, dat het je publiek boeit en echt iets toevoegt aan de presentatie. Wat is de juiste strategie voor gebruik van PowerPoint? En hoe gebruik je het psychologisch gezien in je voordeel, om je publiek visueel mee te nemen in jouw verhaal?
De masterclass is een onderdeel van een betaalde training van de Zwolse Marije Wielenga. Zij is Nederlands Kampioen Speechen ‘17 en helpt professionals en bedrijven met (het geven van) authentieke presentaties.
Wielenga raadt gebruik van PowerPoint vaak af. Omdat velen het niet op de juiste manier inzetten. Juist gebruik van PowerPoint vindt zij zo belangrijk dat ze deze masterclass niet alleen voor haar cursisten, maar voor iedereen aanbiedt.
De Online Speechacademy is een training van drie maanden voor professionals die regelmatig presentaties geven en dit naar een hoger niveau willen tillen. Uniek aan het traject is de combinatie van online- en offline leren. En het gebruik van Virtual Reality. Wielenga is naast presentatietrainer ook dagvoorzitter.
Belangstellenden kunnen hier terecht voor meer informatie en het bestellen van een kaartje: http://www.marijewielenga.nl/masterclass-impactvol-presenteren-powerpoint/. Inloop is vanaf 13 uur, om 13:15 uur begint de Masterclass