Ik toon Zwolle

Plaats Binnenstad Zwolle
Datum
start 27 mei 2018
eind 3 juni 2018
Omschrijving Van 27 mei tot en met 3 juni is 'Ik toon Zwolle' het evenement waar je amateurkunst (beoefening) kunt zien, horen en ervaren! Een programma met zang, muziek, theater, dans, beeldende kunst, enz. Volg open lessen en workshops van Zwolse kunstaanbieders of ga kijken bij diverse optredens van de vele amateurkunstenaars die Zwolle rijk is.

Het programma van Ik toon Zwolle vindt op verschillende podia in de stad plaats, kijk voor het volledige programma op www.stadkamer.nl/iktoonzwolle. Ik toon Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zwolle en samen met Parkpret, Academiehuis De Grote Kerk en Zwolle Unlimited wordt gezorgd voor de verschillende podia. Je bent van harte welkom op onder meer de volgende locaties:

Parkpret – 27 mei
Na de opening van Ik toon Zwolle en Parkpret om 12.00 uur, bruist Park Eekhout van de Zwolse amateurkunst. In het park kun je genieten van zang, muziek, theater en verhalen en de ‘Montmartre’.

Academiehuis De Grote Kerk - 27 mei tot en met 3 juni

Op deze bijzondere locatie kun je tijdens de hele Ik toon-week een expositie bekijken van Zwolse beeldend kunstenaars. Ook zijn er op 31 mei en 3 juni optredens van koren en muzikanten.

Stadkamer Centrum - 28 mei tot en met 3 juni

Een afwisselend aanbod in Stadkamer, van een klein intiem optreden in De Huiskamer tot grote(re) voorstellingen en concerten in de grote zaal én tussen de vele boeken.

Ik toon-podium - 2 en 3 juni

Het openluchtpodium vóór Waanders in de Broeren waar je naar optredens van (on)bekend Zwols talent kunt kijken en luisteren. Bands, koren, dansgroepen op het Ik toon-podium, tijdens Zwolle Unlimited.