Pop Up Cinema

Plaats Celeplein
Datum
start 25 mei 2018
eind 26 mei 2018
Omschrijving Op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei organiseert Filmtheater Fraterhuis voor de eerste keer dit seizoen de Pop Up Cinema op het sfeervolle Celeplein. Speciaal voor alle liefhebbers start op beide avonden bij het vallen van de duisternis om 22.00 uur de Franse komedie ‘C’est la Vie’. Over een man die de catering verzorgt bij een sprookjeshuwelijk maar daarbij in grote problemen belandt.

C’est la Vie Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft honderden feesten en partijen georganiseerd. De bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e eeuws kasteel, lijkt dan ook een routineklus. Max heeft een team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max te doen waar hij goed in is: het geven van een onvergetelijk feest? Deze film van de makers van 'Intouchables' is een hartverwarmende komedie vol personages om van te houden en vaak ronduit hilarische verwikkelingen. Pop Up Cinema Het Fraterhuis viert de zomer met een speciale reeks buitenfilms op het intieme Celeplein. Tijdens vijf weekenden in de maanden mei t/m september zijn onder de sterrenhemel bijzondere voorstellingen te zien. Bij het vallen van de duisternis start steeds een succesvolle en bijzondere film. Celeplein
Het Fraterhuis hoopt op zwoele zomeravonden en zet op het knusse Celeplein de tuinstoelen, comfortabele kussentjes en warme dekens alvast klaar. De bar van Café Foyé is de hele avond geopend, en er is ook een pauze. De voorstellingen gaan ongeacht de buitentemperatuur en/of regen (binnen) door.

Kaarten
De kaarten voor deze buitenfilms kosten €9,00 voor Vrienden en €11,50 regulier. Dit is inclusief programmaboekje èn koffie/thee consumptie voorafgaand aan de voorstelling. Bezoekers kunnen op de website e-tickets kopen en printen. Voor meer informatie: www.filmtheaterfraterhuis.nl.