Singer- songwriter Marle Thomson

Plaats Cultuurschip Thor
Datum 21 juni 2018 om 20:30
Omschrijving Op donderdagavond 21 juni zal Singer- songwriter Marle Thomson optreden in de nieuwe concertserie van Cultuurschip Thor: ‘Uurtje Singwriter’; een persoonlijk programma van een uur in ongedwongen sfeer en intieme setting. Zonder pauze, mèt gezellige nazit. Het is het allerlaatste concert voor de zomerstop.

In 2016 bracht Marle Thomson met haar song ‘Timefold’ een weldadige rust in de TV-Studio van het doorgaans hectische programma DWDD (De Wereld Draait Door). In slechts één korte minuut slaagde de talentvolle Nederlandse Singer-songwriter er in huisdichter Nico Dijkshoorn (doorgaans de nuchterheid zelve) zwaar te ontroeren.
Het voormalige Radio 6 Award Talent - tevens winnares de Mathilde Santing Award- timmert met haar zelfgeschreven ‘Spacepop’ Songs momenteel nadrukkelijk aan de weg in Singer-songwriterland. Ze verzorgt het voorprogramma van bevriende zanger en pianist Ruben Hein en er staat een bijzondere samenwerking met Typhoon op de planning aan het begin van deze zomer.
Het verstilde podium van Cultuurschip Thor zal Marle ongetwijfeld inspireren om haar publiek te laten wegzweven met haar prachtige stemgeluid en dito gitaarspel..

Marle Thomson speelt op donderdag 21 juni om 20.30 uur. Entree € 12, -. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl. Inloop zoals altijd een half uur voor aanvang

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle, www.cultuurschipthor.nl