Open avond Hogeschool Windesheim

Datum
start 13 juni 2018 om 18:30
eind 13 juni 2018 om 21:00
Omschrijving Hogeschool Windesheim organiseert op woensdag 13 juni een open avond voor professionals die werk en studie willen combineren.
Doorgroeien in een functie, werken in een andere sector of je juist meer verdiepen in nieuwe onderwerpen en vakgebieden? Tijdens de open avond voor professionals op woensdag 13 juni kun je je bij Windesheim van 18.30 tot 21.00 uur laten informeren over opleidingen en cursussen binnen de interessegebieden Leiderschap en Management, Coaching en Supervisie, Educatie, Techniek en ICT, Bewegen en Sport, Gezondheid en Welzijn, Accountancy en Controlling, Marketing, Communicatie en Media en Theologie en Levensbeschouwing. Ook het Windesheim Business College, dat in september van start gaat en veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan de studenten geeft, is aanwezig.

Uitgebreid opleidingsaanbod
Windesheim heeft een uitgebreid opleidingsaanbod van deeltijd-hbo, associate degrees, post-hbo, masters en cursussen die professionals helpen om zichzelf te ontwikkelen. Ook zijn diverse deeltijdopleidingen modulair te volgen. Dat betekent dat je losse modules volgt in een eigen leertempo.

Voorlichting of kort studieadviesgesprek
De open avond bestaat uit een informatiemarkt en daarnaast twee voorlichtingsrondes. Bezoekers die twijfelen over hun loopbaan of studiekeuze kunnen op de open avond een kort gesprek voeren met een loopbaanadviseur of studiekeuzeadviseur. Er is nog plek voor een gesprek bij Coaching en Supervisie, Leiderschap en Management en Techniek en ICT. Inschrijven kan uitsluitend vooraf via www.windesheim.nl/openavond. Vol is vol.

Inspiratiesessies
Voorafgaand en tijdens de open avond worden er ook een aantal interactieve inspiratiesessies georganiseerd. Laat je inspireren tijdens de volgende sessies: 'Patiëntcoaching', ‘De waarde van de menselijke factor', 'Talentmanagement' en 'Coaching’.

De open avond wordt gehouden op woensdag 13 juni van 18.30 – 21.00 uur op de Campus van Windesheim in Zwolle. Aanmelden kan via: www.windesheim.nl/openavond.