Amerikaanse band Tremonti

PlaatsHedon
Datum26 juni 2018 om 20:15
OmschrijvingOp dinsdag 26 juni geeft de Amerikaanse band Tremonti een optreden in Hedon. Tremonti is de band van muzikant Mark Thomas Tremonti, deze gitarist werd wereldberoemd als oprichter en gitarist van Creed. Het is de tweede keer dat Tremonti met zijn eigen band in Zwolle staat, de band stond in 2015 ook al eens in Hedon.

Met Creed wist Mark Thomas Tremonti al meer dan dertig miljoen albums te verkopen. Ook maakt de muzikant deel uit van Alter Bridge. Als de muzikant niet met Alter Bridge op tour is speelt hij met Tremonti. Dit omdat hij vind dat er nummers zijn die niet geschikt zijn voor Alter Bridge of Creed maar wel ‘het daglicht moeten zien’.

Het vierde Tremonti album A Dying Machine is begin juni uitgekomen en krijgt lovende recensies. Tevens gaat Tremonti deze zomer op tour als voorprogramma van Iron Maiden en staat de band op een groot aantal zomerfestivals. De kaartverkoop voor het optreden in Hedon is van start gegaan. De laatste tickets zijn in de verkoop.
------------------------------------------------------------------------------------------------

TREMONTI

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 26 juni

Open : 19:30 uur

Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 29,38


De kaartverkoop voor dit evenement is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

------------------------------------------------------------------------------------------------