Bach Voor Baby’s

Plaats Hedon
Datum 24 juni 2018 om 12:00
Omschrijving Hedon had al twee voorstellingen staan van Bach Voor Baby’s, maar wegens succes voegt het Zwolse poppodium daar nog een derde voorstelling bij op zondag 24 juni om 12:00 uur. De voorstellingen om 14:00 uur en 15:30 uur zijn inmiddels volledig uitverkocht. Bach voor Baby’s laat kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 maanden kennis maken met klassieke live muziek, terwijl ze naar stimulerende, kleurrijke beelden kijken. Kaartverkoop voor de derde voorstelling is per direct gestart.

In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van baby’s (én ouders) wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat. De klassieke composities van Johan Sebastian Bach worden live gespeeld door een strijkkwartet. Er is ruimte voor 30 baby’s en voor elke baby één begeleider per “concert”. Overige gasten mogen langs de kant meekijken.

------------------------------------------------------------------------------------------------

BACH VOOR BABY’S – EXTRA VOORSTELLINGLocatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 24 juni

Open : 11:45 uur

Aanvang : 12:00 uur
Entree : € 19,50 (ticket geeft toegang voor 1 baby + 1 ouder + toeschouwer)


De kaartverkoop voor dit evenement is direct gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

------------------------------------------------------------------------------------------------