Reken maar van Jazz

Plaats The Livingroom
Datum 24 juni 2018 om 20:30
Omschrijving Op zondag 24 juni zijn gitarist Hans Voogt en saxofonist Sjoerd Dijkhuizen te gast bij Reken maar van Jazz op het podium van The Livingroom. Ze spelen samen met contrabassist Henk de Ligt en drummer Imre Kruis.

Hans Voogt studeerde zowel Klassiek als Jazz gitaar en is als hoofdvakdocent meer dan 3 decennia verbonden geweest aan het ArtEZ Conservatorium. Dit jaar neemt hij afscheid van ArtEZ. Dat doet hij niet alleen met een receptie, maar ook op de plek waar een jazzmusicus zich het meest op zijn gemak voelt: het podium. Voor dit concert koos Hans zijn favoriete stukken uit het repertoire van o.a. Pat Martino en Charlie Parker. Hij brengt samen met saxofonist Sjoerd Dijkhuizen een repertoire dat stevig geworteld is in de Jazz traditie en waar de Blues nooit ver weg is.

Reken maar van Jazz vindt elke maand plaats op de 4e zondag van de maand. Elke editie wordt er een wisselende gast van formaat uitgenodigd. Soms een jonge speler, een andere keer iemand die al langer meedraait in de top van de Nederlandse Jazz scene.

Reken maar van Jazz op 24 juni begint om 20.30 uur in café The Livingroom, Gasthuisplein 23 te Zwolle. Entree is gratis.