Startersdag Zwolle

Plaats het Deltion College
Datum
start 27 september 2018 om 18:00
eind 27 september 2018 om 22:00
Omschrijving Save the date: Startersdag Zwolle donderdag 27 september

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank IJsseldelta en Interpolis op donderdag 27 september een gratis startersdag in het Deltion College. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriƫnterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.
Waarom een startersdag? 70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Zonde! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel.
Programma De avond bestaat uit een officiƫle opening en plenaire kennisdeling, een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops.
Aanmelden Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/zwolle2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.