Theatercursussen

Datum
start17 september 2018
eind22 september 2018
OmschrijvingVolg theaterles bij de Jeugdtheaterschool Zwolle.

Wanneer jij op een podium staan een uitdaging vindt en een inspanning wil verrichten voor een nog mooier eindresultaat, dan bied de Jeugdtheaterschool Zwolle alle ruimte om te schitteren.

Eind september start de nieuwe jaarcursus voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en 12 t/m 17 jaar. Een jaar lang goede, interessante theaterlessen en toewerken naar een mooie eindvoorstelling. De opleidingsklassen-theater zijn voor 9 t/m 13 jaar en 14 t/m 21 jaar: acteerlessen voor kinderen en jongeren die de podiumkunst bovengemiddeld interessant vinden.

In de week van 17 tot en met 22 september zijn er kennismakingslessen voor onze theatercursussen. Op zaterdag 22 september zijn de audities voor de opleidingsklassen. Informatie over locaties, tijden, kosten en opgeven voor de gratis kennismaking kan via de website jeugdtheaterschoolzwolle.nl.

-De jeugdtheaterschool Zwolle is op dit moment de grootste aanbieder van kwalitatieve theaterlessen voor kinderen en jongeren in Zwolle. De theaterschool heeft als doelstelling actieve betrokkenheid van kinderen en jongeren op het gebied van podiumkunsten via professionele educatie in Zwolle te vergroten. Er zijn leslocaties in Zwolle-Zuid, Assendorp, Stadshagen en het Centrum van Zwolle.-