Kids4Climate Workshop Streetpainting

Plaats Lübeckplein Zwolle
Datum
start 27 juli 2018 om 13:00
eind 27 juli 2018 om 15:00
Omschrijving Woensdag 27 juni organiseert Climate Campus op het Lübeckplein Zwolle een Kids4Climate Workshop Streetpainting van 13.00 tot 15.00 uur.
Zo'n 20 leerlingen van basisschool groep 6, 7 en 8 hebben zich aangemeld. Het zijn kinderen van de circa 45 organisaties die zijn aangesloten bij Climate Campus.

De kinderen gaan aan de slag met de vraag: ‘Wat doe je als de vijver op het plein overstroomt?’ Ze bedenken oplossingen om de overstroming tegen te gaan of hoe ze er mee om kunnen gaan. Onder leiding van twee ervaren illustratoren laten de kids hun fantasie de vrije loop. Ze leggen hun ideeën op straat en maken één geheel van alle tekeningen. Wie het aandurft, mag ook een letter van zijn/haar naam in 3D maken! Er wordt getekend met pastelkrijt. Met de workshop wil de Climate Campus kinderen op speelse wijze laten kennismaken met klimaatverandering.

Meer informatie over dit initiatief en over Climate Campus is te vinden op https://www.climate-campus.nl/kids4climate-workshop-streetpainting
https://www.climate-campus.nl/kids4climate-workshop-streetpainting

Meer info