Pop Up Cinema

Plaats Celeplein
Datum 21 juli 2018 om 22:00
Omschrijving Op zaterdag 21 juli vindt de Pop Up Cinema op het sfeervolle Celeplein plaats, mogelijk gemaakt door Dille & Kamille Zwolle. Speciaal voor alle liefhebbers start op deze avond om 22.00 uur de film ‘Mein Blind Date mit dem Leben’. Een hartverwarmende, op feiten gebaseerde komedie over een slechtziende jongen die vastbesloten is om zijn idealen te verwezenlijken.
Mein Blind Date mit dem Leben Saliya (Kostja Ullmann) staat op het punt zijn studie af te ronden en hoeft alleen nog maar stage te lopen als het noodlot toeslaat: hij wordt opeens bijna blind. Desondanks slaagt hij erin een stageplek te bemachtigen in een luxe hotel in München zonder dat iemand zijn visuele beperking opmerkt. Alleen zijn collega Max heeft hem door, maar besluit hem te helpen. Buiten werktijd oefenen ze eindeloos tot Saliya blind zijn werk kan doen. Maar dat je niet alles kunt trainen blijkt als hij valt voor Laura en in allerlei onvoorspelbare situaties verzeild raakt. Hoe lang kan hij volhouden dat er niets aan de hand is? 'Mein Blind Date mit dem Leben', gebaseerd op de autobiografie van Saliya Kahawatte, is een film vol humor, dramatiek en emotie over tegenslag, doorzettingsvermogen en inspiratie.
Celeplein
We hopen op zwoele zomeravonden en zetten op het knusse Celeplein de tuinstoelen, comfortabele kussentjes en warme dekens alvast klaar. De bar van Café Foyé is de hele avond geopend, en er is ook een pauze. De voorstellingen gaan ongeacht de buitentemperatuur en/of regen (binnen) door. De ingang is via de filmfoyer aan de Blijmarkt.

Praktisch
De kaartverkoop voor deze buitenfilm start op maandag 16 juli aanstaande. Dit is inclusief programmaboekje èn koffie/thee consumptie voorafgaand aan de voorstelling. Bezoekers kunnen op de website e-tickets kopen en printen. Voor meer informatie: www.filmtheaterfraterhuis.nl.