Rico & Sticks

PlaatsHedon
Datum12 december 2018 om 21:00
OmschrijvingDe belangstelling voor het optreden van Rico & Sticks op 13 december in Hedon is zo groot dat de Zwolse rappers hebben besloten om op woensdag 12 december een extra show te geven. Ook dit optreden vind plaats in Hedon. De kaartverkoop voor deze extra show start zaterdag 8 september om 10:00 uur.

Ook dit optreden van Rico & Sticks zal in het teken staan van hun laatste album IZM uit 2017 tevens komt er een selectie aan materiaal uit de rijke carrière van de rappers voorbij. Deze twee optredens in Zwolle zijn het slotakkoord op een uitgebreide tour die Rico & Sticks dit najaar geven in concertzalen door het hele land.

Rico & Sticks werden vanuit Zwolle bekend met de formatie ‘Opgezwolle’ en wisten tal van grote successen te behalen en gelden als vaandeldragers van de Nederlandse hiphop scene. Samen met Typhoon waren zij tevens de eerste Nederlandse hiphop artiesten die een optreden gaven in de Ziggo Dome in Amsterdam.

------------------------------------------------------------------------------------------------
RICO & STICKS


Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Woensdag 12 december

Open : 20:00 uur

Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 22,00


De kaartverkoop voor dit start op zaterdag 8 september om 10:00 uur. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.