Landelijke padelcompetitie

Datum
start 17 september 2018
eind 21 september 2018
Omschrijving De indeling van de landelijke padelcompetitie van de Nederlandse Padelbond (NPB) is bekend. Na hun kampioenschap in de poulewedstrijden van de 1e klasse van de NPB voorjaarscompetitie, en vervolgens de finaleplek in het NPB finale weekend is PadelZwolle zeer blij met hun plek in de Hoofdklasse. In deze Hoofdklasse spelen 8 teams uit heel Nederland op uitnodiging van de NPB, daardoor wordt er vanaf medio september op de padelbanen in Zwolle aan de Middelweg op het hoogste padelniveau van Nederland gespeeld.

De eerste ontmoeting speelt het 1e team van PadelZwolle op 16 september uit tegen RC Houten 1, waarna op 23 september de eerste thuiswedstrijd volgt tegen Keltenwoud 1 uit Bennekom
Het 1e team wordt gevormd door de volgende spelers:
Jeroen Aarse (captain), Roderik Masselink, Robert Hollander , Edwin Oosterhof, Bernd Egberink, Bas de Vries en Robin Bodde.

Het 2e team van PadelZwolle speelt in de 2e klasse en start de competitie op 16 september met een thuiswedstrijd tegen TV Joure 3.

In het 2e team spelen:
Roy Boeve (captain) Jermaine Lubbers, Sjoerd Jagersma , Joost Coldenhoff, Roel Faasen, Marco de Mooy en Michiel Kerstens.