Open dag Dierenweide 't Spiekertje

Datum
start 22 september 2018 om 13:30
eind 22 september 2018 om 16:30
Omschrijving Dierenweide 't Spiekertje aan de Staatssecretarislaan in park Ittersumerbroek in Zwolle-Zuid houdt op zaterdag 22 september aanstaande weer haar jaarlijkse open dag. Met de opbrengst van deze middag hopen we zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de renovatie volière.

Tijdens de open dag kan er weer heerlijk geaaid worden in de knuffelhoek met geitjes, kippen, kuikens, konijnen en cavia's. Stichting het knuffelkonijn komt met de knuffelcaravan. Ook komt er een imker met zijn bijenvolk. Verder is er een springkussen en een loterij waarbij er aantrekkelijke prijzen beschikbaar zijn gesteld door een groot aantal ondernemers in en rond het winkelcentrum Zwolle-Zuid. Voor de inwendige mens zijn er koffie, thee, appelflappen en popcorn te koop.

Voor de kinderen is er weer een kleurwedstrijd met mooie prijzen, kunnen er cup cakes versierd worden en lekker knutselen. De hele middag is er gezellige muziek, kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er kano's en sub's op het meertje bij de weide. En laat je uitdagen voor een potje voetbal lopen. Aan de hand van een strippenkaart kunnen kinderen voor vijf euro vijf verschillende activiteiten doen.

De open dag wordt tussen 13.30 en 16.30 uur gehouden op het weiland aan het Van Schaikpad, tegenover de Staatssecretarislaan. Meer informatie via de Facebook-pagina van de dierenweide. Wilt u zelf ook graag de handen uit de mouwen steken en vindt u het leuk om met dieren om te gaan? Kom dan op zaterdag tussen 09.00 en 10.15 uur naar onze dieren- weide om mee te helpen met klussen en schoonmaken samen met onze vrijwilligers.

Wilt u de dierenweide structureel steunen? Dan kunt u ook donateur worden en voor een vast bedrag in de maand de weide of een specifiek dier steunen. Meer informatie kunt u hierover krijgen via email: dierenweidetspiekertje@kpnmail.nl.