cursus schilderen

Plaatsde SchilderSchoolZwolle
Datum27 september 2018 om 19:30
OmschrijvingHet cursusprogramma van de SchilderSchoolZwolle is bijna vol. Heeft u interesse in een cursus schilderen? Schrijf u snel in als u nog een plaatsje wil!
Op de beginnerscursus basistechnieken schilderen op woensdagavond is nog ruimte voor 2 cursisten. De cursus portret/model op woensdagochtend: nog 1 plaats vrij. De cursus vervolg schilderen op dinsdagochtend is vol, op donderdagavond zijn er nog 2 plaatsen vrij. Na ballotage kunt u deelnemen aan de cursus abstract schilderen voor gevorderden op woensdagmiddag hier is nog 1 plaats vrij. Stuur voor inschrijving een email naar uw docent Peter Geerts : contact@petergeerts.nl

U krijgt een studie aangeboden van hoogwaardige kwaliteit waarbij uw inhoudelijke beeldende ontwikkeling centraal staat. Alle aspecten van het schilderen- en tekenen inclusief kunstgeschiedenis etc. komen aan de orde. Geschikt voor mensen die zich serieus willen toeleggen op hun ontwikkeling. En voor aankomend kunststudenten en postacademisch geïnteresseerden die zich met begeleiding van een professional verder willen ontwikkelen.
U krijgt les van de zeer ervaren docent en beeldend kunstenaar Peter Geerts. Hij heeft 30+ jaar leservaring. Kleine groepen ivm individuele begeleiding.
Locatie: ateliergebouw CW12, Curieweg 12, 8013RA Zwolle Gratis parkeren!

www.facebook.com/SchilderSchoolZwolle email: contact@petergeerts.nl