Borstvoedingcafé Zwolle

Datum27 september 2018 om 10:00
OmschrijvingOp donderdag 27 september komt draagdoekconsulent Maaike van Keeken-Poot langs bij het Borstvoedingcafé in Stadshagen om te vertellen over het ergonomisch dragen van kinderen door middel van draagdoeken en dragers.

Maaike van Keeken is van 10.00 tot 11.30 uur in het Borstvoedingcafé aanwezig om te vertellen over o.a. het dragen van kinderen met draagdoeken. Ook laat ze verschillende draagdoeken en manieren van dragen zien. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis bijeenkomst. Wil je meer informatie neem dan contact op met a.vankeulen@icare.nl.

Borstvoedingcafé Zwolle
Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kunnen (aanstaande) ouders in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, Zwolle terecht voor advies en tips over borstvoeding. Iedereen met jonge kinderen is welkom omdat het ook een ontmoetingsplek is voor ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Tijdens het Borstvoedingcafé is altijd een lactatiekundige van Icare of een contactpersoon van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig. Regelmatig worden er ook gastsprekers uitgenodigd.

Blijf op de hoogte van de activiteiten en volg op Twitter @borstvoedingkv of kijk op Facebook Borstvoedingcafe Zwolle.