Kunstroute Overijssel

Datum
start22 september 2018
eind23 september 2018
OmschrijvingHet is weer zover! Het jaarlijkse open atelier weekend van de leden van de Kunstroute Overijssel vindt dit jaar plaats op 22 en 23 september 2018.

Vele kunstenaars zetten de deuren van hun werkplaats/atelier open en laten hun werk zien.
Van keramiek tot beeldhouwwerk, van fotografie tot schilderkunst, sieraden en nog veel meer moois.

Jong en oud, kunstliefhebber of dagjesmens, iedereen is van harte welkom op 22 en 23 september.

Als bezoeker kunt u een 'kijkje in de keuken' nemen bij kunstenaars in uw omgeving. Stel vragen over materialen, inspiratie en werkwijze. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u uw ogen vrijuit de kost geven en genieten van prachtige werken.

Op onze website www.kunstrouteoverijssel.nl kunt u de routes en de openingstijden vinden of u kiest gewoon een atelier om te gaan bezoeken. Zaterdag 22 september zijn er ook 3 kunstenaars aanwezig in de Stadkamer te Zwolle. Zij geven demonstraties en exposeren hun werk.

Kunstroute Overijssel is een vereniging, opgezet voor en door kunstenaars uit de hele provincie. Door het organiseren van gezamenlijke exposities en open atelierdagen laat de vereniging bezoekers kennis maken met kunstenaars uit hun directe omgeving. Want, wist u eigenlijk dat er een goede kunstenaar bij u om de hoek aan het werk is

Heeft u onze facebookpagina Kunstroute Overijssel al geliked? Hier staan leuke weetjes en recente activiteiten van onze deelnemers op. Mocht u interesse hebben in een lidmaatschap? Kijk dan even op de site voor verder informatie.