Mussenhagefestival

Datum
start 22 september 2018 om 15:00
eind 22 september 2018 om 18:00
Omschrijving Traditiegetrouw vindt tijdens de Nationale Burendag in de Kamperpoort het Mussenhagefestival plaats. Zo ook dit jaar weer op 22 september.

“Het is ieder jaar weer één groot feest!”, zegt Daisy van de Wetering, één van de initiatiefnemers. Daisy is bestuurslid van Strik. Strik staat voor ‘Stichting Recreatieve Initiatieven Kamperpoort’. Samen met buurtbewoners en Travers Welzijn organiseren zij de festiviteiten.

Van de Wetering gaat vol trots verder: “Bij ons in de wijk is de Burendag omgedoopt tot het Mussenhagefestival. Dat is een jaarlijks terugkerend festijn in de wijk, waar iedereen op rekent. Van 15.00 tot 18.00 is er buiten, voor het wijkcentrum, van alles te doen: live muziek, eten en drinken, terrasje. Plus een aantal andere activiteiten, onder andere voor de kinderen en voor mensen met groene vingers. Kortom, voor iedereen – van jong tot oud – is er deze dag wat te doen bij ons!”

Miny Westra, buurtwerker bij Travers, vult aan: “Met als doel om elkaar te ontmoeten. Gezellig samenzijn onder het genot van een kop koffie of een drankje.” Van de Wetering: “We zien veel nieuwe mensen in de wijk komen wonen. Dit is het ideale moment om meer met elkaar te kletsen dan alleen de ‘goedemiddag’ en ‘hoi’ op straat. Eigenlijk mag je het Mussenhagefestival gewoon niet missen als je hier woont!”

Alle bewoners van de Kamperpoort zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op zaterdag 22 september tussen 15.00 en 18.00.